Af Kulturministeriets retningslinjer for genåbning af idræts- og foreningsliv fremgår det at:

Medlemmer skal føle sig trygge
En forsvarlig genåbning er et fælles ansvar
Der er fortsat skærpet hygiejne
Man skal undgå fremmøde ved symptomer på Covid19

Det betyder:

At der vil være forskellige krav til afstand og antal personer i vores lokaler, hvilket vil fremgå af opslag ved alle døre

Alle brugere skal som udgangspunkt følge anvisninger for håndvask eller hånddesinfektion ved ankomst til klubben og/eller inden trænings aktivitet påbegyndes.

Bestyrelsen skal drage omsorg for intensiveret rengøring og desinfektion. Rengørings plan synliggøres på den store tavle for enden af trappen

Derudover har alle brugere ansvar for, som tidligere, at desinficere berørte flader og punkter på benyttet udstyr.

Yoga-måtter er fremover personligt udstyr, som bør medbringes fra gang til gang.

Cross-gym deltagere bør jævnligt under udøvelse bruge håndsprit og udstyret desinficeres efter brug

Roere følger fortsat vejledning for håndhygiejne og rengøring af udstyr.

Tak for jeres enestående forståelse og tålmodighed

Vi glæder os til at huset igen summer af liv