Udendørs idrætsaktiviteter aktiviteter fra 1. marts

Der gælder et forsamlingsforbud på max 25 personer for udendørs idræt.

Efter vejledning fra idrætsorganisationerne og sundhedsstyrelsen er udendørs aktiviteter i Roklubben muligt under følgende betingelser:

Generelle anbefalinger:

-Alle tager ansvar for eget helbred og viser hensyn til andre

-Ingen deltager mod egen vilje

-Er man syg, eller har de mindste symptomer på sygdom, skal man blive hjemme.

-Hvis man har været syg skal man følge myndighedernes råd for, hvornår man kan komme i klubben igen.

-Ældre og eller sårbare medlemmer skal vi være særlige opmærksomme på. Derfor opfordres alle til selv at vurdere, hvordan man kan passe på sig selv og andre.

-Overhold anbefalinger for social distance 2 meter, hygiejne og hoste/nyse etik.

-Medlemmerne møder op omklædte hjemmefra og bader hjemme. Toiletter kan benyttes

Alle skal registrere sig med nøglebrik ved ankomst, der er håndsprit ved døren til bådhallen

-Alle møder omklædt, toiletter kan benyttes

-Indendørs bæres mundbind, max 3 personer i hver side af bådhallen

-Både rengøres med vand og sæbe og aftørres med klude, som efter brug lægges til vask.                 https://www.youtube.com/watch?v=D6o3jsCAHt4

-Ro ergometre og andet træningsudstyr rengøres med sprit før og efter brug.

-Medbring personlige træningsmåtter

SMITTE OPSPORING: Af hensyn til smitteopsporing skal alle registrere sig med nøglebrik ved ankomst. I tilfælde af, at en deltager bliver testet positiv, kontakt da straks Ivan Hansen på 21251298.