Vinterroning

Roere med tilstrækkelig erfaring er godkendt til at ro mellem standerstrygning og standerhejsning. Det er en selvfølge at den enkelte sætter sig ind i reglementet for vinterroning. samt gældende covid-19 regler og restriktioner

Derudover overholde følgende retningslinjer:

-Forsamlingsforbuddet på max. 5 personer overholdes på følgende måde:

-Der må kun befinde sig et bådhold på pladsen og i bådhallen ad gangen.

-Evt. andre bådhold/både på vandet må vente til holdet på pladsen er i vandet eller har pakket ned.

-Man benytter den samme redningsvest hver gang. Liste ophængt i bådhallen

-Øget fokus på hygiejne. Der bæres mundbind i bådhallen og materiel håndteres med handsker.

-Det forventes at alle roere inden fremmøde i klubben har set DFfR´s instruktionsvideo om rengøring af både og personlig hygiejne: https://www.youtube.com/watch?v=D6o3jsCAHt4

-Roere møder omklædt. Der er kun adgang til bådhallen, idet resten af huset stadig er lukket ned, herunder også omklædningsrum.

Myndighedernes generelle anbefalinger er:

-Alle tager ansvar for eget helbred og viser hensyn til andre

-Ingen deltager mod egen vilje

-Er man syg, eller har de mindste symptomer på sygdom, skal man blive hjemme.

-Hvis man har været syg skal man følge myndighedernes råd for, hvornår man kan komme i klubben igen.

-Ældre og eller sårbare medlemmer skal vi være særlige opmærksomme på og passe på. Derfor opfordres alle roere til selv at vurdere, hvordan man kan passe på sig selv og andre.

Vattenfall anbefaler at vi undgår roning i havnen mellem 6.30 og 7.30.

Vattenfall orienteres når vinterroning startes op