Det var med stor glæde at vi den 8. juni kunne lukke op for indendørs aktiviteter i Roklubben. Der gik ikke mange timer før medlemmer begyndte at indfinde sig og tage lokalerne i brug, med de restriktioner som nødvendigvis måtte iværksættes. Det være sig antallet af personer i lokalerne, vejledninger i forhold til hygiejne samt intensivering af rengøring og desinfektion. Bestyrelsen har mødt stor imødekommenhed og forståelse for det hele og vi er dybt taknemmelige for den loyalitet som alle har udvist.

Huset summer på alle måder af aktivitet og det skal det blive ved med. Men vi ser rigtig mange turister i Rødvig og de skal være velkomne. Mange Rødvigborgere kommer hjem fra ferie, Ringsted ligger ikke langt værk og smittetallene stiger.

Derfor beder vi alle om fortsat at passe på hinanden og jer selv, ved at holde afstand og følge hygiejne vejledninger.

På vegne af bestyrelsen
Ivan Hansen