Efter regeringen og sundhedsstyrelsens seneste tiltag og restriktioner, er der igen forhold som vi i Roklubben er nødt til at henstille til og indskærpe.

Forsamlings forbuddet på 10 personer betyder desværre restriktioner i motionslokalet, store gymnastiksal og opholdsstuen, i andre lokaler fremgår det af skiltning hvor mange personer man må være.

For at bibeholde muligheden for at samles til en tår kaffe, en snak i opholdsstue eller omkring husets praktiske opgaver, må vi bede alle om at bære mundbind når man færdes i huset, indtil man påbegynder træning eller tager plads i opholdsstuen.

Det er vigtigt for bestyrelsen at holde huset åbent i så stort et omfang som muligt. Covid19 påvirker os alle på forskellig måde og nogen kan glemme sprit eller mundbind.

Så ud fra overskriften: Vi skal passe på os selv og hinanden, må vi acceptere en venlig påmindelse om at.

Huske mundbind OG husk at spritte af