Vi har i Roklubben været forskånet for smittekæder. Vi er vidende om enkelte smittede medlemmer og medlemmer med smittede i familie eller nær omgangskreds, men takket være hurtig ageren og overholdelse af vejledninger for isolation har roklubben været forskånet for ekstraordinære restriktioner. Og ikke mindst alles overholdelse af særlige foranstaltninger udvidet rengøring og desinfektion. Tusind tak til ALLE.

Desværre må vi nu igen gennem en forhåbentlig kort periode hvor vi ikke kan mødes og træne i Roklubben.

Hoveddøren vil fra fredag den 11. dec. Kl. 16.00 være lukket og kun enkelte medlemmer med praktiske opgaver vil have adgang til Roklubben. Nedlukningen vil indtil videre være gældende til og med 3. januar 2021.