Vi har nu overværet endnu et pressemøde, som desværre betyder, at vores samvær i Roklubben udsættes mindst 14 dage yderligere, det er selvfølgelig trist men til alles bedste.

Det er mit håb, at alle har haft mulighed for at fejre julen på behørig vis og kan bære glæden med i det nye år, medens vi går lysere tider i møde.

Sådan som situationen udvikler sig p.t er jeg meget tilfreds med, at vi i Roklubben har kunnet holde covid19 på afstand. Stor tak til de af jer som har taget en daglig tørn med renholdelse, desinfektion og opfyldning af dispensere m.m. og tak til alle for at slå hælene sammen og følge vejledninger

Indtil vi mødes igen opsættes nyt køkken, baderummene er gjort ekstra grundigt rent og der vil blive malet i opholdsstuen og gangareal på 1. sal.

Det glæder jeg mig til, at vi kan nyde sammen når vi snart ses igen til et Godt Nyt År.

Godt nytår

Ivan Hansen