Klik på logoet for at gå til sponsors hjemmeside


2016 01.01.2016  -  31.12.3000
Vejledning
Roklubben Stevns benytter foreningsprogrammet "Klubmodul", som er et moderne og fremtidssikret foreningsprogram, som er baseret på, at du selv opretter og vedligeholder din profil systemet med medlemsoplysninger og kontingenthold i systemet.
 
Din kontingent indbetaling foretages som udgangspunkt med Dankort. Såfremt du ikke er besiddelse af et dankort er der mulighed kontingent indbetaling med indbetalingskort og tilmelding til Betalingsservice.
 
Øvrige betalingskort (Visa, mastercard, visaelektron m.fl.) vil kunne benyttes til betalingskortaftaler, når Roklubben Stevns bliver godkendt til dette af firmaet "Euroline", som administrerer disse betalingskort. Indtil denne godkendelse foreligger, skal du tilmelde dig indbetalingskort, som vil blive tilsendt kvartalsvis.


Bestyrelsen skal derfor bede dig om, at du vælger din kontingenttype, som er anført nederst på denne side, og trykker på beløbet, som svarer til dit kontingent.

Herefter opretter du din profil og tilmelder dig betalingsordningen.
 
Det er vigtigt, at øvrige medlemmer af familiekontingenter, som er kontingent frie, også opretter deres profil i Klubmodul, hvorefter jeg vil tilrette profilen, således, at de også bliver oprettet som medlemmer. 

Spørgsmål ifm. oprettelse af medlemskab i Klubmodul kan rettes til Morten Haugaard .. tlf. 2381 6774 og Finn Møller .. tlf. 4042 2733.

Morten Haugaard
kasserer

 


seniorkontingent (skk)

kvartalsopkrævning .. kr. 375,00.
Tilmeld/Læs mere - (1)

seniorkontingent (skh)

helårsopkrævning .. kr. 1.500,00.
Tilmeld/Læs mere - (1)

familiekontingent (fkk)

kvartalsbetaling .. kr. 790,00  .. alle familiemedlemmer skal oprette en profil og være bosiddende på samme adresse.
Tilmeld/Læs mere - (1)

juniorkontingent (jkk)

10 - 18 år .. kvartalsbetaling .. kr. 250,00.
Tilmeld/Læs mere - (1)

minikontingent (mkh)

 0 - 9 år .. halvårsbetaling .. kr. 75,00. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

passiv medlem (pkh)

Helårsbetaling .. kr. 200,00.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Indbetalingskort (fks)

Indbetalingskort .. er til medlemmer, som ikke har mulighed for at tilmelde sig en betalingskortaftale med dankort til kontingentbetaling til Roklubben Stevns.
Der vil for disse medlemmer kvartalsvis blive fremsendt et indbetalingskort.
 
Roklubben Stevns har pt. ansøgt Euroline og afventer godkendelse til at benytte de øvrige betalingskort (mastercard, visaelektron og visa m.fl.) til betalingskortaftaler til kontingentbetaling.
 
Indbetalingskort vil herefter blive belagt med et gebyr på 25 kr. pr. indbetalingskort udover normalt kontingent til dækning af porto og administration mm. .... hvorfor det skal opfordres til, at medlemmer med indbetalingskort tilmelder sig en betalingskortaftale, da det er en minimal udgift for foreningen og er administrationsmæssigt fuldautomatisk.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Crew (crw)

 

kvartalsbetaling .. kr. 740,00  .. alle besætningsmedlemmer skal oprette en profil og være påmønstret samme skib.
 

Tilmeld/Læs mere - (1)
Roklubben Stevns - Fiskerihavnen 13 - 4673 Rødvig Stevns .